Bingo is een leuk gezelschapsspel

Het probleem is dat voor het spel speciale Bingokaarten nodig zijn. Om met een klein gezelschap toch Bingo te kunnen spelen is er nu de variant CardBingo. Deze variant kan gespeeld worden met gewone speelkaarten.

De kaarten worden op de normale manier geschud en gedeeld. Iedere deelnemer krijgt hetzelfde aantal speelkaarten. Er is geen enkel bezwaar tegen het gebruiken van meer dan één spel kaarten als dat nodig zou zijn bij een groter aantal deelnemers.

Met het gratis programma
CardBingo kunnen willekeurige speelkaarten 'getrokken' worden. De getrokken kaart wordt zichtbaar op het scherm van de PC en degene die deze kaart in z'n bezit heeft kan de kaart apart leggen.  

Wie als eerste alle kaarten opzij heeft kunnen leggen is winnaar. Het programma CardBingo 'onthoudt' welke kaarten getrokken zijn zodat de kaarten van de 'winnaar' gecontroleerd kunnen worden.   
Bediening CardBingo:

knop 'Next number' of [spatiebalk] > volgende nummer | knop 'Check' of fuctietoets [F1] > nummers controleren | knop '<<' of toets[Backspace] > vorige pagina | knop 'New game' > nieuw spel | knop 'Exit ' of toets [Escape] > naar het mogelijkheid te stoppen 

Gratis Download CardBingo:
 

                                   CardBingo

                                   CardBingo full screen

Als Windows 7 niet meewerkt omdat het programma niet vaak genoeg wordt gedownload ...
 

Kies: 'Uitvoeren'

Kies: 'Downloads weergeven'

Kies: 'Acties'

Kies: 'Toch uitvoeren'