We kennen hem allemaal: Guitar George, de man die volgens ' Dire straits ' in ' The sultans of swing ' alle akkoorden zou kennen. 

Het blijkt dat Guitar George niet alleen veel akkoorden kent maar dat hij ook heel veel kan vertellen over het gitaarspelen. Voor deze gitaarlessen on line hebben we Guitar George bereid gevonden de lessen voor ons te verzorgen. Laat deze unieke kans om van een legende als Guitar George les te nemen dus niet aan je voorbijgaan.

Guitar George's 'gitaarlessen on line' is bestemd voor de absolute beginner hoewel de gevorderde gitarist er ook wat van kan opsteken.  Aan de orde komen o.a. plectrumtechniek, maatsoorten en het snel leren wisselen van akkoord, maar ook de speelwijze van akkoorden in bepaalde muziek. Er is in de lessen ook eel aandacht voor theoretische onderwerpen zoals toonladders, drieklanken en intervallen.

Guitar George is je sympathieke leermeester. Hij is een beetje van de oude stempel maar daar is verder niks mis mee. De lessen worden regelmatig aangevuld en blijven daarna beschikbaar. Je kunt dus altijd later instappen.  

Veel plezier met Guitar George on line.                                                               naar de lessen >>

 


'ReadMusic'
 
 
by Guitar George

een cadeautje van Guitar George

gratis download

   
Guitar George akkoordenbank (chord bible)
 

 

Guitar George is bereikbaar voor je vragen en opmerkingen via:

http://www.vidap.nl/guitargeorgeguitar.george@tiscali.nl